18 / 04 / 2024

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Sönmez Gömeç tarafından kuruldu...    



Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Sönmez Gömeç tarafından kuruldu.

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi konusu: 1-Her türlü inşaatın iç ve dış sıva, alçıpan, panel ve dekorasyon işlerini yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaatların, sıva, alçıpan, yer döşemeleri dekorasyon imal ve tamirlerini teşaron olarak yapmak, bu işler için teklif vermek. 3-Binaların boya, parke, cila, asmatavan, kartonpier ve çatı tadilat işlerini yapmak. 4-Şirketin ihtiyaç duyacağı nakil vasıtaları, alet edevat gibi malzemeleri alabilir, satabilir. 5-Şirket konusu ile ilgili olarak iç ve dış ihalelere katılabilir, taahütlere girebilir, yerli ve yabancı firmalara taşaron olarak teklif verebilir işlerini yapabilir. 6-Şirket konusuna gren işler için yurt içinden ve yurt dışından krediler alabilir. Teminat alabilir verebilir.


Geri Dön