19 / 04 / 2024

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

Özgür Özel'den arazi satışı açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,



Partisinin Bergama İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yaptığı konuşmada, CHP'nin, cumhuriyetin kurucu iradesinin, kurtuluşun ve kuruluşun partisi olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, partilerden farklı sebeplerle ayrılanların olabildiğini dile getiren Özgür Özel arazi satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Özgür Özel den arazi satışı açıklaması!

 Arazi satışı açıklaması

Daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda gazetecilere açıklama yapan Özel, son yerel seçimde Bergama Belediyesi'nin CHP'den AK Parti'ye geçtiğini belirterek, belediyenin bazı tarım arazilerini satışa çıkardığını söyledi.

Köy tüzel kişiliğine kayıtlı malların ilçe belediyelerinin eline geçmesiyle bu tartışmaların yaşanmaya başladığını, bazı belediyelerin bu malları satmaya çalıştığını dile getiren Özgür Özel, "Bunlardan en çarpıcılarından birisi de Bergama'da yaşanıyor. 840 bin metrekare arazi, rant maksatlı belediye tarafından satışa çıkarıldı." dedi.

Özgür Özel, hukukçuların konuyla ilgili mahkemeye başvurduğunu ve yürütmeyi durdurma kararının alındığını söyleyerek, nihai sonuca ulaşmak için hukuki sürecin takip edilmesi gerektiğine değindi.


Geri Dön