26 / 04 / 2024

Özkan Özçelik: Lüks görülen konutlar yeni projelerin yanında sıradan kaldı!

Özkan Özçelik: Lüks görülen konutlar yeni projelerin yanında sıradan kaldı!

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, önceden lüks görülen konutların yeni projelerin yanında sıradan kaldığını söyledi. Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor...



İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, önceden lüks görülen konutların yeni projelerin yanında sıradan kaldığını söyledi.


KONUT anlayışının değiştiği Ankara'da artık evler kaliteli ve keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerde inşa ediliyor. Ankara'nın en prestijli bölgelerinden Oran'da inşa edilen One Tower Kule Konut projesi "yaşam merkezi" arayanların ilk tercihlerinin başında geliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çeken projede müşterilere kapalı yüzme havuzunun da bulunacağı sosyal tesiste buhar odasından sauna ve masaj odalarına kadar çeşitli hizmetlerin verileceğini kaydetti. 


Özçelik, önceden lüks olarak görülen konutların yeni yapılan projelerin yanında sıradan kalmaya başladığına dikkat çekerek, "Her yerde sosyal alanların da dahil olduğu lüks ve kaliteli konut projeleri inşa edilmeye devam ediyor. Herkes bir önceki projeden daha iyi, daha konforlu, daha çok hizmet veren proje olmayı hedefliyor. Bu rekabet elbette konut fiyatlarına da yansıyor" dedi. 


Sabah Ankara


Geri Dön