26 / 04 / 2024

Özyurt A.Ş. City Center Residence!

Özyurt A.Ş. City Center Residence!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center

Özyurt A.Ş. City Center Residence projesinde hükümet konağı, belediye binası, ilçe emniyet binası, rezidans, ofis blokları ve alışveriş merkezi gibi alanlar yer alacak...



Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen  City Center  projesi  İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. Daire ve ofislerden oluşan projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Özyurt A.Ş. City Center Residence, 170 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede 175 adet ofis eve 250 adet daire bulunuyor.


Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Özyurt A.Ş. City Center Residence projesinde daire alanları 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. 


Özyurt A.Ş. City Center Residence 'ta metrekare birim fiyatı 1.750 dolardan başlıyor, 2 bin dolara kadar ulaşıyor. 


Özyurt A.Ş. City Center Residence projesi içerisinde hükümet konağı, belediye binası, ilçe emniyet binası, rezidans, ofis blokları ve alışveriş merkezi gibi alanlar bulunacak.


Özyurt A.Ş. City Center Residence konum olarak  E5 Karayoluna’na 5 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na  12 dakika, 3. boğaz köprüsü çevre yoluna ve 3. Havalimanına 15 dakika mesafede yükseliyor.


Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön