26 / 04 / 2024

Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire!

Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: Esenyurt City Center

Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire fiyatları metrekare bazında 1.750 dolardan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt City Center 170 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor...




Özyurty A.Ş tarafından inşa edilen City Center Rezidans projesi İstanbul Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.  Esenyurt City Center  Rezidans satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor.


Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. City Center Rezidans Esenyurt 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.  City Center Esenyurt projesinde daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire ve ofislerin yanı sıra, hükümet konağı, ilçe emniyet binası, belediye binası gibi kamu kurumlarını da içerisinde barındırıyor. City Center Rezidans yatırım bedeli 170 milyon dolar.


Esenyurt Özyurt City Center teslim tarihi 2015 yılının Şubat ayı olarak belirtiliyor.  Özyurt A.Ş City Center ödeme koşulları kapsamında 36 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılabiliyor.


Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire fiyatları metrekare olarak 1.750 dolardan başlayarak yükseliyor. Esenyurt City Center AVM ise 130 adet mağazadan meydana geliyor. City Center Esenyurt AVM 64 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Özyurt A.Ş Esenyurt City Center satış ofisi!

Özyurt A.Ş Esenyurt City Center adres : Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


Özyurt A.Ş Esenyurt City Center iletişim

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön