28 / 03 / 2024

Özyurt A.Ş Esenyurt City Center adres

Özyurt A.Ş Esenyurt City Center adres

Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire fiyatları metrekare bazında 1.750 dolardan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt City Center 170 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e sattı...

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı!

Esenyurt'taki okul yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 24 derslikli Seyithan İzsiz İlkokulu açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Özyurtlar Bahaş Esenyurt adres bilgileri!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme A.Ş. Esenyurt'ta yeni konut projesine başlıyor. Özyurtlar Bahaş Esenyurt Projesi, 73 bin 690 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor..

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor!

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor. Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen hastane Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

Esenyurt'a yatırım yapılır mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, okuyucusunun sorduğu '' Esenyurt'a yatırım yapalım mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Online Gayrimenkul ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Kamil Engin Yeşil Müdürlüğü'nde ve Bekir Levent Yeşil Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt'ta açıldı.

Özyurt A.Ş Esenyurt City Center adres Haberi

Özyurt A.Ş Esenyurt City Center adres


Özyurty A.Ş tarafından inşa edilen City Center Rezidans projesi İstanbul Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. Esenyurt City Center Rezidans satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor.


Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. City Center Rezidans Esenyurt 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.  City Center Esenyurt projesinde daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Özyurt A.Ş City Center Rezidans daire ve ofislerin yanı sıra, hükümet konağı, ilçe emniyet binası, belediye binası gibi kamu kurumlarını da içerisinde barındırıyor. City Center Rezidans yatırım bedeli 170 milyon dolar.


Esenyurt Özyurt City Center teslim tarihi 2015 yılının Şubat ayı olarak belirtiliyor.  Özyurt A.Ş City Center ödeme koşulları kapsamında 36...