20 / 04 / 2024

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e sattı...



Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket aktiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkulün satışı hakkında açıklama yaptı.

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret bünyesinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin fiyatları olgunlaşanların satılmasına karar verildi.

Bu amaçla Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e satıldı. Oluşan 90 bin TL gayrimenkul satış karının nasıl değerlendireleceğine yönetim kurulu daha sonra karar verecek.

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret'in KAP açıklaması: 
2019/34 sayılı Yönetim Kurulu kararınca Şirket aktiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin fiyatları olgunlaşanların satılmasına karar verilmiştir. Bu amaçla Esenyurt İlçesi'nde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530.000 TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e satılmıştır. Oluşan 90.000 TL gayrimenkul satış karının nasıl değerlendireleceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecektir. 

Diğer gayrimenkuller ile ilgili olan çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyunun ve yatırmıcıların bilgisine sunarız.

Saygılarımızla;


Geri Dön