25 / 04 / 2024

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 310 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 310 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı...



Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık satımı hakkında açıklama yaptı.

Derlüks Deri ektiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin satılmasına karar verildi. Bu amaçla Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı. Oluşan 128 bin TL garimenkul satış karının nasıl değerlendirileceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecek. Diğer gayrimenkuller ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Derlüks Deri'nin KAP açıklaması: 
2019/34 sayılı Yönetim Kurulu kararınca şirket ektiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin satılmasına karar verilmiştir. Bu amaçla Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310.000 TL değerle Oğuz UĞRAŞ'a satılmıştır. Oluşan 128.000 TL garimenkul satış karının nasıl değerlendirileceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecektir. Diğer gayrimenkuller ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyunun ve yatırımıcıların bilgisine sunarız.

Saygılarımızla, 

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!
 


Geri Dön