18 / 04 / 2024

Derlüks Deri gayrimenkul satışı

Derlüks Deri gayrimenkul satışı

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı...

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e sattı...

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ep Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Öksüz tarafından kuruldu.

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Fazıl Ulaşan ve Hamza Naci Öksüz ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Coproject Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Coproject Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Ersin Öksüzoğlu ve Cem Ökmen ortaklığında kuruldu.

Lüks konutta hareketlilik başlayacak!

Gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, lüks konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını dile getirdi. 

Derlüks Deri gayrimenkul satışı Haberi

Derlüks Deri gayrimenkul satışı

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık satımı hakkında açıklama yaptı.

Derlüks Deri ektiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin satılmasına karar verildi. Bu amaçla Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı. Oluşan 128 bin TL garimenkul satış karının nasıl değerlendirileceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecek. Diğer gayrimenkuller ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Derlüks Deri'nin KAP açıklaması: 
2019/34 sayılı Yönetim Kurulu kararınca şirket ektiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin satılmasına karar verilmiştir. Bu amaçla Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310.000 TL değerle Oğuz UĞRAŞ'a satılmıştır. Oluşan 128.000 TL garimenkul satış karının nasıl değerlendirileceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecektir. Diğer gayrimenkuller ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyunun...