23 / 04 / 2024

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 235 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 235 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 235 bin TL değerle Berrak Kumataş'a satıldı...



Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık satımı hakkında açıklama yaptı.

Derlüks Deri Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkulü 235 bin TL değerle Berrak Kumataş'a satıldı. Oluşan 125 bin TL gayrimenkul satış kârının nasıl değerlendirileceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecek. Diğer gayrimenkuller ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 

Derlüks Deri'nin KAP açıklaması: 
2019/34 sayılı Yönetim Kurulu kararınca şirket aktiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin satılmasına karar verilmiştir. Bu amaçla Çanakkale  ili Gelibolu  ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 235.000 TL değerle Berrak KUMATAŞ 'a satılmıştır. Oluşan 125.000 TL gayrimenkul satış kârının nasıl değerlendirileceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecektir. Diğer gayrimenkuller ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.

Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunarız.

Saygılarımızla;

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 310 bin TL'ye sattı!
 


Geri Dön