19 / 04 / 2024

İş GYO Esenyurt'taki hipermarket binasını sattı!

İş GYO Esenyurt'taki hipermarket binasını sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'taki hipermarket binasını Gimsa İnşaat'a 140 milyon TL bedelle sattı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan gayrimenkullerden İstanbul Esenyurt'ta bulunan hipermarket binasını Gimsa İnşaat'a sattı.


İş GYO Esenyurt'taki hipermarketini Gimsa İnşaat'a 140 milyon TL bedelle sattı. 


Söz konusu satıştan VUK kayıtlarına göre yaklaşık 80 milyon TL, UFRS'ye göre ise gerçeğe uygun değer artışı ile birlikte 6,9 milyon TL tutarında kar elde edilecek.


Ankara ve Antalya banka binalarını da sattı

İş GYO dün yine Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Banka Hizmet Binası ile  Ankara  Kızılay Banka Hizmet Binası'nı sattığını duyurmuştu.


İş GYO bu iki banka binasını İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 81 milyon 420 bin TL bedelle sattı.


İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka hizmet binalarını sattı! 


İş GYO'nun Esenyurt'taki sattığı hipermarketin KAP açıklaması

Portföyümüzde yer alan taşınmazlardan İstanbul Esenyurt'ta bulunan hipermarket binasının  KDV dahil 140.000.000 TL bedel üzerinden Gimsa İnşaat Sanayi Ticaret Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi'ne satılmasına ve satış bedelinin tapu devir tarihinde eş zamanlı olarak tahsiline karar verilmiştir. Söz konusu satıştan VUK kayıtlarına göre yaklaşık 80 milyon TL, UFRS'ye göre ise gerçeğe uygun değer artışı ile birlikte 6,9 milyon TL tutarında kar elde edilecektir.



Hipermarket binası dosyası için tıklayın


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön