27 / 04 / 2024

Derlüks Deri Esenyurt

Derlüks Deri Esenyurt

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e sattı...

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Emirlüks Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emirlüks Group İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Emir tarafından kuruldu.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

Janserey Yapı Malzemeleri Hırdavat Kimya Plastik Ve Deri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janserey Yapı Malzemeleri Hırdavat Kimya Plastik Ve Deri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özden Gökmenoğlu tarafından kuruldu.

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Bodur tarafından kuruldu.

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 235 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 235 bin TL değerle Berrak Kumataş'a satıldı...

Derlüks Deri Gelibolu'daki gayrimenkulünü 310 bin TL'ye sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde bulunan mesken vasıflı gayrimenkul 310 bin TL değerle Oğuz Uğraş'a satıldı...

Derlüks Deri Esenyurt'taki dükkanını sattı!

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş. Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e sattı...

Lüks İstanbul'da fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Lüks İstanbul Esenyurt projesinde fiyatlar 377 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Aralık 2020'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Derlüks Deri perakende mağazalar açmayı planlıyor!

Derlüks Deri Yönetim Kurulu Başkanı Güzelci, “Ürettiğimizin neredeyse tamamını direkt ya da endirekt olarak ihraç ediyoruz. A segment müşteriye hitap ediyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında perakende mağazalar açarak kâr marjını arttırmayı hedefliyoruz” dedi...

Asperan İnşaat Temizlik Deri Tekstil Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asperan İnşaat Temizlik Deri Tekstil Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Güner tarafından kuruldu. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Derlüks Deri Esenyurt Haberi

Derlüks Deri Esenyurt

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket aktiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkulün satışı hakkında açıklama yaptı.

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret bünyesinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin fiyatları olgunlaşanların satılmasına karar verildi.

Bu amaçla Esenyurt ilçesinde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530 bin TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e satıldı. Oluşan 90 bin TL gayrimenkul satış karının nasıl değerlendireleceğine yönetim kurulu daha sonra karar verecek.

Derlüks Deri Sanayi Ve Ticaret'in KAP açıklaması: 
2019/34 sayılı Yönetim Kurulu kararınca Şirket aktiflerinde bulunan yatırım amaçlı gayrimenkullerin fiyatları olgunlaşanların satılmasına karar verilmiştir. Bu amaçla Esenyurt İlçesi'nde bulunan dükkan vasıflı gayrimenkul 530.000 TL değer ile mevcut kiracısı Cengiz Ahnik'e satılmıştır. Oluşan 90.000 TL gayrimenkul satış karının nasıl değerlendireleceğine Yönetim Kurulu daha sonra karar verecektir. 

Diğer...