20 / 04 / 2024

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.



Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş  Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikayı arsası ile beraber satışa çıkardı. Dünya'da yer alan habere göre; Esenyurt'taki fabrikanın Gebze'deki üretim tesisine taşınacağı ifade edilirken taşınma işlemi 2021 yılı sonuna kadar kademeli bir şekilde yapılacak.

 Ülker Esenyurt taki fabrikasını satışa çıkardı!

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada, operasyonel verimlilik ve entegrasyon çalışmaları dahilinde Esenyurt fabrikasında üretimi yapılan kek işini, kek üretiminde kalite, verimlilik ve rekabet avantajını arttırma stratejisi dahilinde Gebze fabrikasında yer alan ve genişleme projeleri için ayrılan bölgeye taşınmasına ve Esenyurt'taki binanın arsasıyla beraber satılmasına karar verildiği ifade edildi.

Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş.'nin KAP açıklaması:

Operasyonel verimlilik ve entegrasyon çalışmaları kapsamında, Esenyurt fabrikasında üretimi yapılan kek işini, kek üretiminde kalite, verimlilik ve rekabet avantajını arttırma stratejisi dahilinde Gebze fabrikasında yer alan ve genişleme projeleri için ayrılan alana taşınmasına ve Esenyurt'taki binanın arsasıyla beraber satılmasına karar verilmiştir.Esenyurt fabrikasında çalışan personelimiz diğer üretim tesislerimizde istihdam edilecektir. Üretimin devamlılığı için taşınma işlemi 2021 yılı sonuna kadar yayılarak hayata geçirilecektir. Ülker Bisküvi, kek işini aynı kapasite ve büyüme hedefiyle sürdürecek, inovatif ürünleri, ihracatı, istihdamı, yatırımlarıyla hem paydaşlarına hem ülkesine değer katmaya devam edecektir.

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!


Geri Dön