20 / 04 / 2024

Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Özyurtlar Holding Başkanı Tamer Özyurt ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile yaptığı röportajı yayınladı..



Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Özyurtlar Holding Başkanı Tamer Özyurt ve İş GYO  Genel Müdürü Turgay Tanes ile  yaptığı röportajı yayınladı..


1) Sporun toplumlardaki birleştirici gücü hakkında ki görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?


Spor, kıtaları, farklı renk, dil, din, ırk ve ideolojileri bir kalpte toplayabilen mesafeleri yok eden büyük bir güç… Bu gücün farkına varan şirketler, sporcuları ve spor kulüplerini, büyük kitleleri peşinden sürükleyebilmesi nedeniyle sponsorluklardan sosyal sorumluluk projelerine dek yakın mercek altına aldı. Bu da spora ve sporcuya bu sektörün gelişimi adına büyük destek sağladı. Özyurtlar Holding olarak inşa ettiğimiz projelerde sporun birleştirici gücüne önem veriyoruz. Örneğin site içindeki küçük bir basket alanı, küçük bir futbol alanı yüzlerce dairedeki insanları bir araya getirip ilişki kurmalarına sebep oluyor.


2) Bugüne kadar kaç proje geliştirdiniz ve bu projelerde toplam kaç konut yaptınız?


1990 yılında konut sektörüne adım atan Özyurtlar Holding 2010 yılından itibaren de N markasıyla faaliyetlerine devam ediyor, kuruluşundan bugüne kadar 60 bin aileyi ev sahibi yaparak, toplamda ise 20 bin konuta imza attı. Şu an ise 650 milyon dolar değerinde toplam yedi projesiyle 6 bin 700 konutun inşaat çalışmalarını yürütüyor.


3) Yeni projeniz Ödül İstanbul hakkında kısaca bilgi verir misiniz?


Ödül İstanbul, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 2019 yılı sonunda teslim etmeyi planladığımız proje, 1+1'ler 179 bin TL'den, 2+1'ler 299 bin TL'den 3+1'ler ise 479 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansmana özel satışa sunuldu. 2 bin 683 konuttan oluşan Ödül İstanbul'da ayrıca 102 adet de ticari ünite yer alıyor. Beylikdüzü-Esenyurt aksında yükselen Ödül İstanbul, metrobüse yürüme mesafesinde bulunuyor. Sekiz blok üzerine konumlandırılan Ödül İstanbul'da; yeşil park alanları, yüzme havuzu, tenis, kortu, futbol sahası, basketbol sahası, fitness salonu, güzellik salonu, oyun parkı, çocuk kulübü, parti salonu, resepsiyon hizmeti, 7/24 güvenlik hizmeti, açık-kapalı otopark, cafe ve restaurantlar yer alıyor.


4) Meydan Ardıçlı projenizden de kısaca söz edebilir misiniz?


Bahaş Holding iş birliğiyle yürüttüğümüz Meydan Ardıçlı projesinde ön satışlara başladık. Meydan Ardıçlı projesi, konut ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Bin 700 konutun yer alacağı proje, Bahçeşehir girişinde ve TEM bağlantı yolu üzerinde yükselecek. Esenyurt’un sosyal kültürel yapısına yön verecek olan Meydan Ardıçlı, yüksek yatırım değeriyle dikkat çekiyor.


Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!


1) İş GYO olarak birbirinden özel projeye imza attınız, sizce konut alıcılarının sizi tercih etmesinde en önemli unsurlar neler?


İş GYO, her zaman yaptığı projelerin kalitesiyle ve güvenirliğiyle adından söz ettirmiş bir şirkettir.. Topkapı’daki İnistanbul projesinde NEF ile ve Kanyon Projesinde Eczacıbaşı Holding ile yapmış olduğu güç birlikleriyle başarılı projeler ortaya koymuştur. İmza attığımız projelerimizde çalıştığımız dünyaca ünlü mimari firmalar projelerimize katma değer katmaktadır. Konut sahiplerimizin, hem de gelecekte konut sahibi olmayı planlayan potansiyel müşterilerimizin menfaatlerini düşünüyor ve ön planda tutuyoruz.


2) Mevcut projeleriniz ve gelecek projelerinizden bahsedebilir misiniz?


İş GYO açısından hâlihazırda inşaat ve satış faaliyetleri devam eden projelerimizin yanı sıra Tuzla’da ve Altunizade’de satın almış olduğumuz arsalar üzerinde en kısa zaman içerisinde yeni projelere başlamayı planlıyoruz. Hali hazırda devam eden projelerimizden Nef ile birlikte yürüttüğümüz, kendi içinde 4 ayrı proje barındıran İnistanbul projesinde de hızlı bir satış ivmesi yakaladık. Öte yandan Kartal Manzara Adalar’da da beklentilerimizi karşılayan satış rakamlarına ulaştık. İstanbul Finans Merkezi de dahil olmak üzere üç projemizin de inşaatları çok hızlı şekilde ilerlemekte.  İzmir  Ege Perla projesinde ise satışları tamamlanan konutların ve ofislerin teslimini yaptık. Alışveriş merkezinin ise inşaat işleri tamamlanmış olup, 2017’nin 3’üncü çeyreğinde açılışını gerçekleştireceğiz.


Sianji Residence’ta hemen tapu sahibi olun, yılda minimum 30 bin euro kazanın 


Avrupa’nın En İyi Spa’sı, Avrupa’nın En İyi Resort’u, Avrupa’nın En İyi Sağlık ve SPA Oteli gibi uluslararası alanda 22 ödülün sahibi olan Sianji Well-Being Resort’ü bünyesinde bulunduran Sianji Group, Bodrum Kadıkalesi’nde Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “İster yaşa ister kirala” konseptine sahip Sianji Residence ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı. Sianji Residence’tan ev sahibi olanlar yılda minimum 30 bin Euro kazanç elde edebiliyor.


Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!


Avi Alkaş: Gayrimenkul sektörünü 1 numaralı güç haline getireceğiz 


RE360” ile oluşturulacak ortak yarar platformunun yaratacağı ortak akıl ve buradan doğacak sinerjiyle gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inanıyoruz.Sektörün tüm yapı taşlarını bir araya getirecek bu atılımın gelecekle sektör arasında kurulmuş sağlam bir köprü olacağına inancımız tam.”




Sur Yapı 24 Haziran’da bitecek ‘Aynen Öyle’ kampanyasında 107 milyon TL’lik konut sattı! 


Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener; “Aynen Öyle kampanyamızda yılın süper star kampanyası iddiasıyla yola çıkmıştık. Kampanya kapsamında 107 milyon TL’lik konut satışı gerçekleştirdik. Özellikle sıfır peşinat, sıfır faiz ve 120 aya varan vadelerle konut alıcıları tasarruflarına dokunmadan rahat ödeme koşullarıyla lüks projelerimizden ev sahibi olma fırsatı buldu.


Fanatik 



Geri Dön