18 / 04 / 2024

Özyurtlar 'ın indirim kampanyasında son hafta!

Özyurtlar 'ın indirim kampanyasında son hafta!

Özyurtlar şžirketler Grubu 'nun düzenlediği 21. yıla yüzde 21 indirim kampanyası sayesinde Ntepe 'deki tüm daireler biterken, Gardencity III 'ün yüzde 90 'ı, Nmerkez 'in ise yüzde 85 'i yeni sahiplerini buldu. Kampanyada son haftaya girildi...



Yeni yaşını ‘21. yıla yüzde 21 indirim kampanyası ' ile kutlayan Özyurtlar şžirketler Grubu, bir aydan kısa bir sürede yüzlerce aileyi ev sahibi yaptı. 27 Nisan 'da başlayan kampanya sonrası Ntepe 'deki tüm daireler tükenirken, Gardencity III 'ün yüzde 90 'ı, Nmerkez 'in yüzde 85 'i satıldı. 2048 daireden oluşan Ntowers 'ta ise sadece 100 daire kaldı. Esenyurt 'ta inşaa edilen Ntowers 'ta mayıs ayı sonuna kadar yüzde 21 'lik indirim geçerli olacak. Yüzde 21 'lik indirim sayesinde Ntowers 'ta 66 metrekare 1+1 daireler 7 bin lira peşin aylık 890 lira taksitle, 2+1 daireler ise Bin 590 TL taksitle sunuluyor.

Ntowers 'ta kalan 100 dairenin mayıs ayı sonuna satılacağına inandıklarını söyleyen Özyurtlar şžirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “İyi bir projeden, iyi bir fiyatla ev sahibi olmak isteyenlerin hızlı davranması gerekiyor. Satışlarımız çok iyi gidiyor. Doğruyu söylemek gerekirse ay sonuna kadar bu 100 dairenin de yeni sahiplerini bulmasını bekliyoruz. Ancak yine de elimizde daire kalırsa onların fiyatı şimdikinden farklı olacak ” dedi.

Fiyatlar artıyor

1 Haziran 'dan itibaren Ntowers 'ta şuanda 78 bin liradan satılan 1+1 dairelerin fiyatının konumuna göre 109 bin lira ile 119 bin liradan satışa sunulacağını ifade eden Özyurt, “şžuanda 2+1 dairelerin kampanya fiyatı 133 bin lira. Ancak 1 Haziran 'dan sonra onların fiyatı da 179 bin lira ile 189 bin lira arasında değişecek. Bu arada 60 ay ‘0 ' faiz kampanyası da sona erecek. Yerine normal faiz oranımızı uygulayıp yine şirket bünyesinde 60 ay vade yapacağız ” diye konuştu.

Ntepe 'de hayat başlıyor

Her bütçeye ve aileye uygun ödeme koşulları sundukları ‘21. yıla yüzde 21 indirim kampanyası ' sayesinde Ntepe 'deki tüm dairelerin yeni sahiplerinin belli olduğunu söyleyen Tamer Özyurt sözlerine şöyle devam etti:
“Ntepe 'de hayat önümüzdeki günlerde başlıyor. Bir yandan ticari alanlardaki kiralamalar sürüyor, diğer taraftan da dükkanlar açılıyor. Ntepe yeri ve konumu itibarıyla çok özel bir proje. Buradan konut alanlar çok şanslı. ”
Geçtiğimiz Aralık ayında satışa sunulmasına rağmen kısa sürede yüzde 85 'i satılan Nmerkez hakkında da bilgi veren Tamer Özyurt, “Nmerkez, 962 konut ve 173 ticari birimden oluşuyor. Satışlarından çok memnunuz. Nmerkez 'den de ev sahibi olmak isteyenleri biran önce satış ofisimize bekliyoruz. Zira 1 Haziran 'dan itibaren Nmerkez 'deki dairelerde de fiyat artışı kaçınılmaz olacak. Nmerkez 'de şuanda 89 bin lira olan 1+1 dairelerin fiyatı 109 bin liraya, 152 bin lira olan 2+1 dailerin fiyatı 189 bin liraya yükselecek. 170 bin liradan satılan 3+1 dairelerin fiyatı ise 209 bin lira olacak ” açıklamasında bulundu. Tamer Özyurt, yüzde 90 'ı satılan Gardencity III 'te ise hayatın eylül ayında başlayacağını sözlerine ekledi.  
 


Geri Dön