25 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat Esenyurt'ta 2 bin 500 konutluk proje inşa edecek!

Özyurtlar İnşaat Esenyurt'ta 2 bin 500 konutluk proje inşa edecek!

Özyurtlar İnşaat bugün gerçekleştirdiği toplantıda 1CoastalCity projesini tanıtırken Esenyurt'ta hayata geçireceği 2.500 konutluk projesinden de bahsetti... Firma ayrıca Bayrampaşa ve Esenler'de kentsel dönüşüme sıcak bakıyor...



Özyurtlar İnşaat bugün düzenlendiği toplantısında yeni projesi 1CoastalCity'i 8-10 Nisan tarihlerinde Dubai IPS Fuarı'nda eş zamanlı olarak 7-12 Nisan'da Kuveyt Emlak Fuarı'nda ve 22-24 Nisan'da Abu Dabi Cityscape'te yabancı yatırımcılara tanıtmayı hedeflediğini belirtti


1CoastalCity projesi İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. 47 bin metrekare alan üzerinde yükselen 1CoastalCity projesi toplam 208 adet konuttan meydana geliyor.


1CoastalCity projesi 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve Pentohouse tiplerinde tasarlandı. Konutların alanları 58 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Projede 27 adet ticari birimde yer alıyor. Ticari birimlerin metrekare fiyatları 10 bin TL'den başlıyor. Konutların metrekaresi ise 3 bin TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiyor.


Yüzde 10 oranında satış gerçekleştiren 1CoastalCity'de 1 oda 1 salon daireler 169 bin TL'den,  2 oda 1 salon daireler 299 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler 499 bin TL'den, 4 oda 1 salon daireler 879 bin TL'den başlıyor.


Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi planan 1CoastalCity projesinde yüzde 30 peşinat ödeniyor Kalan tutar ise firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Üst gelir grubuna yeni marka; One!


15. projelerini hayata geçirdiklerini belirten Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, N'lerin dışında farklı bir marka yaratmak istiyoruz, dedi. A ve B gelir düzeyine yönelik projeler de inşa edecek olan Özyurtlar İnşaat yeni markalarını One olarak belirledi. N projelerinin de bir yandan devam edeceğini belirten Tamer Özyurt ağırlık olarak projelerin Esenyurt'ta olacağını ancak farklı lokasyonda da proje geliştireceklerini ifade etti. Özyurt; kentsel dönüşüm konusuna değinirken Bayrampaşa ve Esenler bölgesinde kentsel dönüşüm yapabileceklerini de sözlerine ekledi. 


Özyurtlar İnşaat Esenyurt ta 2 bin 500 konutluk proje inşa edecek!


Esenyurt'a 2.500 konutluk proje!


Özyurtlar İnşaat yeni projesini 5 Mayıs 2014 tarihinde lanse edecek. Detaylarının tam olarak açıklanmadığı proje İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilecek. Projede toplam 2 bin 500 konut yer alacak. Bir başka projeleri ise Gaziantep'te hayata geçirilecek. Projeye sonbaharda başlanması planlanıyor.


Yurtdışına çok önem verdiklerini belirten Tamer Özyurt, yurtdışı fuarları için yeni ekip kurduklarını belirtti. Özyurt, en çok talebin Körfez ülkelerinden geldiğini, Dubai ve Abu Dabi'de satış ofisi kurmak istediklerini söyledi.


Kredi faiz oranlarında düşüş olmasını bekliyoruz!


Kredi faiz oranları 1'in üstüne çıktığında satışların düştüğünü ifade eden Tamer Özyurt, "Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var seçime gidilirken piyasaları toparlamak adına kredi faiz oranlarında düşüş olmasını bekliyoruz." dedi.


Tel: 444 40 27

Web:http://www.ozyurtlar.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön