26 / 04 / 2024

Özyurtlar'dan 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Özyurtlar'dan 60 ay sıfır faiz fırsatı!

N markasıyla 40 bin kişilik müşteri portföyüne ulaşan Özyurtlar İnşaat, yeni projesinde 60 ay faizsiz ödeme kolaylığı sunuyor.



Hayata geçirdiği 'N' marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar îıışaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere özel ödeme kolaylığı getiren 'kazançlı formül'ü tanıttı. Otel ve rezidans konseptiııde inşa edilen N5 Suites, gelişen altyapısı ve konumu nedeniyle markalı konut projelerinin üssü haline gelen Esenyurt'ta yükseliyor. 


TAKSİTLERİ KİRA ÖDEYECEK 

Projeden ev alanların ticari tapuya sahip olacaklarını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt, "Projede 229 bin liradan satışa sunulan 40 metrekare büyüklüğündeki suit daireler, aylık 3 bin liradan kiralanabilecek. Böylece ev alanlar taksitlerini kira geliriyle ödeyebilecek" dedi. 321 konut ve 8 ticari birimden oluşan projede yer alan son 73 dairenin çok özel bir kampanya ile satışa sunulduğunu belirten Özyurt, "60 aya sıfır faiz kampanyası uyguluyoruz. Daire bedelinin yüzde 40'ım verenler borcun kalanını teslimde ödeyebiliyor. Projede ilk teslimler 6 ay sonra başlıyor" diye konuştu. 


Sabah 



Sabah 


Geri Dön