29 / 03 / 2024

Pakpen, ürünlerini Rusya yapı sektörüne tanıttı!

Pakpen, ürünlerini Rusya yapı sektörüne tanıttı!

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, Rusya’nın çok geniş bir coğrafya ve pazar olduğunu belirterek, “SibBuild, Rusya’nın köklü ve çok önemli fuarlarından biri. ” dedi.



Pakpen, Rusya’nın üçüncü büyük şehri olan Novosirbisk’te 20 yılı aşkın süredir düzenlenen, yapı ve inşaat sektörünün pek çok dalını aynı platformda buluşturan SibBuild Fuarı’na katıldı. 3-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşen fuarda Pakpen, PVC profil, yalıtım, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere geniş bir ürün gamıyla yer aldı.


Rusya’nın Moskova dışındaki en büyük fuarı

SibBuild’in, her yıl 10 bine yakın ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, bu yıl ilk kez katıldıkları fuar sayesinde, ihracatta ağırlık verdikleri ve hedef büyüttükleri ülkelerden olan Rusya’da sektör temsilcileri ve potansiyel müşterilerle bir araya geldiklerini söyledi. Akyıldırım, ürünlerini tanıtma, yeni bağlantılar geliştirme adına da verimli bir fuar süreci geçirdiklerini kaydederek, “Pakpen’in kalite iddiasını yurtdışına taşımaya öncelik veriyoruz. Yurtdışı fuarları bu hedefimizi gerçekleştirme ve marka bilinirliğimizi artırma yolunda önemli katkı sağlıyor” dedi.  


Pakpen’in, fuarda 20 metrekarelik stantla yer aldığını ve stantlarına duyulan ilgiden memnun olduklarını bildiren Akyıldırım, fuar sayesinde Rusya’da müteahhit grupları, proje yöneticileri ve yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını kaydetti. Pakpen’in 50’ye yakın ülkeye ihracat yaptığını belirten Akyıldırım, “Ar-ge çalışmalarımızı da pazarların talebine göre belirleyip geliştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte Rusya da dahil olmak üzere komşu ve yakın coğrafyalardaki ülkelerde yakaladığımız başarı grafiğini daha da yükseğe taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.  


 


Geri Dön