24 / 04 / 2024

Palmiye Konakları Florya fiyatları!

Palmiye Konakları Florya fiyatları!

Palmiye Konakları projesi Beyazlar ve Yazganlar İnşaat tarafından İstanbul Florya'da inşa edildi. Palmiye Konakları Florya fiyatları ne kadar?



4 blokta toplam 24 seçkin ailenin konut sahibi olmasına imkan verilen Florya Palimiye Konakları projesinde klima, akıllı ev sistemi ile tüm evi uzaktan kontrol imkanı ve kapalı otopark alanına yer verildi.

 

Florya Palmiye Konaklarında, sadece konut sahiplerinin kullanıyor olduğu 1 kapalı yüzme havuzu ve 500 m²'lik spor merkeziyle hayatınıza değer katıyor.Bu projesinin fonksiyonlarından biri yeşil alanlarla donatılmış bahçe düzenlemesi, İstanbul'un tam merkezinde, ticaret ve hizmet faaliyetlerinin en yoğun olduğu bölgede bulunuyor. Florya Palmiye Konaklarında ulaşım; otobüs, metrobüs ve diğer taşıtlarla oldukça kolaylık sağlanabiliyor. Hem çevre bağlantı yolları hem de sahilden Florya Palmiye Konakları'na kolayca ulaşmak mümkün.

 

Palmiye Konakları Florya fiyatları!
 

3+1'den 5+2'ye kadar daire seçenekleri sunulan Palmiye Konakları projesinde fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor. Projedeki 3+1 daireler 145-150 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 


İletişim: 0531 381 74 07


Geri Dön