26 / 04 / 2024

Pamukkale'ye 33 milyon liralık yatırım!

Pamukkale'ye 33 milyon liralık yatırım!

Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 1 milyon liraya ihale edilen 2 bin 850 metre uzunluğundaki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi...




Yol ve kaldırım düzenlemeleri için 33 milyon liralık yatırıma imza atan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çalışmaları yerinde inceledi. Bir günde 12 mahalleye giden, Kayıhan, Zeytinköy ve Zümrüt mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Gürlesin, ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Gözler Mahallesi'ne de giderek, 1 milyon liraya ihale edilen 2 bin 850 metre uzunluğundaki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi.

Mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Gürlesin, çalışmaların bir ayda tamamlanacağını söyledi. Akçapınar, Belenardıç, Eymir, Uzunpınar, Haytabey, Karahayıt ve Akköy'de yürütülen çalışmaları da denetleyen Gürlesin, ilçe merkezindeki değişim ve dönüşümü 68 mahalleye yaymak için çaba gösterdiklerine dikkat çekti. 


Emanete sahip çıkıyoruz

Halkın oylarıyla kendilerine verdiği emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Gürlesin, şunları söyledi: "Ben sadece koltukta oturmayacağımı ifade etmiştim. Bu anlamda her noktada yürütülen çalışmaları bizzat yerinde inceliyor, bir an önce bitirerek insanlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyorum. Kısa zamanda birçok mahallemizin ana arterlerine girerek, çalışmalara başlayacağız. Beş yıllık dönemimiz tamamlandığında Pamukkale'de önemli yatırımlarla çehrenin değiştiğini hep birlikte göreceğiz."



Yeni Asır


Geri Dön