25 / 04 / 2024

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel kurul toplantısında yönetim kurulu tarafından yapılan kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı oybirliği ile kabul edildi ve kar payı dağıtım tablosu yayınlandı...



Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) temettü ödemesi ilk taksit tutarı ve tarihi belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO genel kurul toplantısında yönetim kurulu tarafından yapılan kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı oybirliği ile kabul edildiğini açıkladı. İlk taksit tutarı ve zamanı yönetim kurulu tarafından belirlendi.

Panora GYO'nun KAP açıklaması: 
Yapılan Genel Kurul Toplantısında; Yönetim Kurulu tarafından teklif edilen Kar Payı Dağıtım Önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda Yönetim Kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.
Yönetim Kurulu İlk taksit tutarı ve zamanını belirlemiş olup, ilerleyen dönemler için taksit tutar, tarih ve sayısı değişkenlik gösterebilir.

Kar payı dağıtım tablosu için tıklayın


Geri Dön