18 / 04 / 2024

Parakendeciler Marmaris'te butik otel açıyor!

Parakendeciler Marmaris'te butik otel açıyor!

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Jones Lang Lassalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın ortak turizm yatırımına girdi.




Perakende sektörünün üç önemli ismi, CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Jones Lang Lassalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın ortak turizm yatırımına gireceği geçtiğimiz yaz kamuoyuna yansımıştı.


Üç perakendecinin turizm yatırımını Marmaris’in Bozburun mevkiinde hayata geçirdiğini öğrendik. Otel bu haftadan itibaren misafir ağırlamaya başlayacakmış. Üç ortağın yanına Loni Hananel ve çocuk doktoru Dr. Nesim De Eskinazis de katılmış.


Beş ortaklı otelin 15 odası bulunuyor. Tam anlamıyla butik bir otel olmuş. Otele de Miamai Butik Otel adı verilmiş. Otelde en üst düzeyde yaşamayı seven seyahat ve tekne tutkunları bir araya gelecek. Teknesiyle gelenleri ağırlayacak olan otel, yelkencilere ‘Pruvanız Bozburun, keyfiniz Miamai olsun!’ sloganıyla seslenecekmiş.


Butik otelde haliyle mutfak çok önemli. Akdeniz ve Ege mutfağı birleştirilmiş. Yemek işleri ünlü şef Ramazan Bilgi’ye teslim edilmiş. Otelin işletmesini ise yeme içme dünyasının tanınmış işletmecilerinden Metin Sarıer yapacak. Özel bir tasarıma sahip otelin mimarı Dex Architecture yönetici ortağı Berke De Bensason.


Mehmet Nane, “Otelimizi ortaklarımla, incelikli bir çalışma ile zevk sahibi seyahat ve deniz tutkunlarını ağırlamak için keyifle hazırladık. Bozburun’un bozulmamış doğal güzelliğinin gerçek bir tatil yapmak isteyenleri cezbedeceğini düşünüyoruz” diyor.


Perakende sektöründe önemli işlere imza atmış ve halen aktif olarak bu sektörde faaliyet gösteren ortakların turizmde nasıl bir başarı elde edeceği ise merak konusu. Bakalım profesyoneller, patronlukta ne kadar başarı elde edecekler. İzleyip göreceğiz…



Para Dergisi


Geri Dön