24 / 04 / 2024

Parima Residence ödeme planı!

Parima Residence ödeme planı!

Firma: Fer Yapı

Proje: Parima Residence

Fer Yapı tarafından126 konutluk olarak inşa edilen ve Merter'de konumlandırılan Parima Residence ödeme planı... Proje, stüdyo ve 1 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor...



Parima Residence ödeme planı bir çok seçenek ile müşterilere sunuluyor. Merter'de hayata geçirilen ve  Fer Yapı  tarafından konumlandırılan Parima Residence'da 1+0 ve 1+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Toplamda 126 rezidans daireden meydana gelen  Parima Residence  projesi tek bloktan oluşuyor. 12 katlı olarak konumlandırılan Parima Residence'ta konut büyüklükleri 37 metrekare ile 101 metrekare arasında değişiyor. 


Parima Residence iletişim!


Merter'de inşa edilen Parima Residence ulaşım bilgilerine göre projeye 0212 482 20 20 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


2014 Nisan'da teslimlerinin yapılacağı Parima Residence'da; fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, toplantı odası, spor alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Parima Residence ödeme planı!


Parima Residence ödeme planı na geçmeden önce fiyatları belirtelim. Projede yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 liradan başlıyor.


Parima Residence ödeme planı na göre peşin ödeme yapıalbilen Parima Residence'da banka kredisi de kullanılabiliyor. Projede isterseniz firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor.


Telefon: 0212 482 20 20

Web: www.parimaresidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön