27 / 04 / 2024

Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları!

Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları!

Firma: Habitat İnşaat

Proje: Park Çekmeköy by Habitat

Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Habitat İnşaat imzası taşıyan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor...



Park Çekmeköy Evleri,  Habitat İnşaat  tarafından inşa ediliyor. 3 bin 580 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında; güvenlik, açık yüzme havuzu, kapalı otopark, otoparktan daireye ulaşımı sağlayan asansörler, çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, kapalı sosyal tesis alanları gibi alanlar bulunuyor.


Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları


Park Çekmeköy Projesi kapsamında yer alan daireler için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor. 8 katlı tek olarak planlanan projedeki 1+1 konutlar 85 metrekare, 2+1 konutlar 107 metrekare, 3+1 konutlar ise 144 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


 Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları!


Park Çekmeköy By Habitat ödeme koşulları ile ilgili ayrıntılı bilgiler için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz. 


Telefon: (0212) 283 80 80

Web adresi: www.parkcekmekoy.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön