29 / 03 / 2024

Park Mavera 3'te 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı!

Park Mavera 3'te 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Park Mavera 3

Gelir Paylaşımı Modeli ile TOKİ ve Makro ortaklığında inşa edilen Park Mavera 3 projesi, İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı sunuluyor.



Gelir Paylaşımı Modeli kapsamında  TOKİ  ve  Makro İnşaat  tarafından inşa edilen  Park Mavera 3  projesi İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Başakşehir'de yükseliyor. 

Park Mavera 3, Başakşehir'in yeni merkezi olarak planlanmış kent meydanına, resmi kurum alanlarına, 380 bin metrekarelik botanik şehir parkına, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesine, 450 bin metrekare üzerinde kurulacak İbn-i Haldun Üniversitesi’ne komşu konumda hayata geçiriliyor. 

3, 9 bloktan oluşan Park Mavera 3 projesi 39 bin 586 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Yüzde 78’i peyzaj alanı olarak tasarlanan proje 1+0’dan 5+1’e kadar ve farklı büyüklerde dairelere sahip. 

Park Mavera 3 projesinin içerisinde açık kapalı yüzme havuzu, çift sosyal tesisi, bay/bayan ayrı Türk hamamları, fitness salonları, saunalar, servis bekleme noktaları, toplantı ve kabul salonları bulunuyor. 

Hemen teslim Park Mavera 3 projesinde yüzde 0.64 kredi fırsatı, 15 yıl ödemesiz 15 yıl vade imkanı sağlanıyor.

Park Mavera 3 iletişim

Adres: Kayabaşı Mah. Evliya Çelebi Cad. No:3 Başakşehir
Telefon: 444 61 71
Web: https://www.parkmavera3.com/


projeye sor



Geri Dön