14 / 05 / 2024

Parkcity'de, Haziran'da yaşam başlıyor!

Parkcity'de, Haziran'da yaşam başlıyor!

Esenkent ve Bahçeşehir kesişim noktasının ilk prestij gayrimenkul projesi Parkcity teslimler Haziran ayında yapılacak



Bölgenin yerleşime ve yaşama geçecek "ilk" ve uzun bir süre "tek" kalacak projesi Parkcity, Arıkan Yapı tarafından hayata geçiliyor.

Parcity, bulunduğu nokta itibarı  ile bölgenin alt ve üst yapısı tamamlanmış, kent hizmetlerinin sunulduğu ve ev ihtiyaçlarının rahatlıkla karşılanabileceği eğlenceye, dinlenceye, marketlere, pazara, duraklara yürüyüş mesafesinde...Yeni Esenyurt TEM gişelerine ise sadece 250 metre mesafede.

Arıkan Yapı'nın amiral gemisi Parkcity, yol seviyesinin üzerindeki daireleri ile adeta "gemide seyir keyfi" sunuyor. Bu keyfe; güvenlik ve konfor eklenince yaşam Parkcity' de bir farklı oluyor.

Spor ve eğlencenin birlikte düşünüldüğü "yarı olimpik" yüzme havuzu, sosyal donatıları, "araç trafiğinden arındırılmış" yüzde 70'i "yeşile ayrılmış alanları" , kapalı otoparklardan dairelere direk erişimi  ile "Parkcity" farklı ve ayrıcalıklı bir site konsepti sunuyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde 3 farklı alternatifin sunulduğu Parkcity'de metrekareler 97-144 ve 177 olarak değişiyor.

Yerleşim tercihinde, site projesi arayanların ortak buluşma noktası olan Parkcity, bölgesel tüm projeler değerlendirilerek farklılıklar, fonksiyonellikler ön planda tutularak projelendirildi.

8-15 metrekare arasındaki balkonlar; balkon keyfi için tasarlandı ve özellikle mutfak,salon çıkışları  düzenlendi. Geniş aileler için sunulan alternatiflerde çamaşır odası evinizin adeta " bonusu".

www.parkcity.com.tr
0212 672 55 25


Geri Dön