27 / 04 / 2024

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim?

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim?

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Pashador Bayrampaşa

Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mutlu İnşaat'ın 24 ay sonra teslim edeceği Pashadora Bayrampaşa'da fiyatlar 226 bin liradan başlıyor...




Mutlu İnşaat'ın Bayrampaşa Sanayi bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında özel olarak geliştirdiği Pashadora Bayrampaşa konut projesi tek blok halinde açık V şeklinde bir mimariyle yükseliyor. 


1+1 dairelerden 5+2 dairelere kadar alternatiflerin sunulduğu Pashadora Bayrampaşa Konutları, 200 adet konutun yer aldığı Pashadora Bayrampaşa Evleri'nde 50 adet dükkan da bulunuyor.


Daire fiyatlarının 226 bin liradan başladığı  Mutlu İnşaat  Pashadora Bayrampaşa projesinde ister yüzde 30 ister yüzde 50 peşinatla ödemeler yapılıyor. 12 aya kadar vadenin yapıldığı Pashadora Bayrampaşa Evleri'nde yüzde 30 peşinata yüzde 3 indirim yapılırken, konut bedelinin yarısı peşinat olarak ödendiğinde yüzde 5 indirim yapılıyor.


Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim?


Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim?


Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim?


Pashadora Bayrampaşa ne zaman teslim sorusunun cevabı 24 ay sonra teslim olarak yanıt buluyor. Kapalı otopark, süs havuzları, yürüyüş alanları, dinlenme alanları, basketbol sahası, spor kompleksi, çocuk oyun alanlarının yer aldığı Pashadora Bayrampaşa Evleri'nde konutlar 70 metrekare ile 399 metrekare arasında değişiyor.


Pashadora satış ofisi: Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı No.1 Bayrampaşa/İstanbul




Telefon: 0212 442 00 11

Web adresi: www.mutluinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön