17 / 04 / 2024

Pashadora Konutları Bayrampaşa 'da çalışmalar başladı!

 Pashadora Konutları Bayrampaşa 'da çalışmalar başladı!

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Pashadora

Pashadora Konutları Bayrampaşa 'da Mutlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Bayrampaşa'da Murat Mahallesi Rami Kışla Caddesi'nde yer alan Pashadora Konutları'nda teslimler 24 ay sonra başlıyor...




Pashadora Konutları Bayrampaşa Bereç'te  Mutlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Pashadora  Konutları Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkımların başladığı noktada yükselecek.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı Pashadora Konutları 200 adet konut ve 50 adet dükkandan meydana geliyor. Çeşitli sosyal olanakların ve hizmetlerin yer alacağı Pashadora Konutları'da teslimler inşaat başladıktan 24 ay sonra başlayacak.


Yıkımların 5 Şubat 2013 tarihinde başladığı Bayrampaşa Sanayi Alanı bölgesinde yıkımlar biter bitmez Pashadora Konutları için hafriyat çalışmaları başlayacak. 50 bin metrekare alanda inşa edilen Pashadora Konutları Bayrampaşa Bereç 'te Murat Mahallesi Rami Kışla Caddesi üzerinde yükseliyor.



Basketbol sahası, spor tesisi, yeşil alanlar, oyun alanları, dinlenme alanları ve kapalı otopark gibi alanların yer alacağı Pashadora Konutları Bayrampaşa 'da metrobüs ve metro gibi kolay ulaşım noktalarına yakın mesafede yer alıyor.


Pashadora iletişim 

www.mutluinsaat.com.tr

Telefon : 0212 442 00 11

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön