26 / 04 / 2024

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.




Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Yeni Mahalle kavşağında da düzenleme çalışması başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada kısa sürede tamamlanacak çalışmanın ardından, şehir içinde yaşanan trafik sorununda büyük ölçüde rahatlama olacağını söyledi.

 

Yeni Sanayi kavşağında yapılan düzenlemeyle birlikte trafikte büyük bir rahatlama olduğuna dikkat çeken  Yılmaz, “Yeni Sanayi kavşağımızdaki düzenleme çalışmalarını tamamlayarak trafikte ciddi bir rahatlama yaşadık. Şimdi de trafikte ciddi bir yığılmanın olduğu fındık figürlü havuzun bulunduğu Yeni Mahalle kavşağımızda da bir çalışma başlattık” dedi.

 


 

YAPILAN DÜZENLEME TRAFİĞİ RAHATLATACAK
 

Yapılacak düzenlemeyle birlikte trafik akışında ciddi bir rahatlama olacağını dile getiren Başkan Yılmaz, “Birkaç gün içerisinde bitireceğimiz düzenlemeler neticesinde, trafikte çok ciddi bir rahatlama olacağını düşünüyoruz. Daha yaşanabilir bir Ordu için yaptığımız bu çalışmalar süresince mutlaka birtakım sıkıntılar ortaya çıkacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış ve sabır bekliyoruz” dedi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön