28 / 03 / 2024

Pashador'da bahar fırsatı! 24 ay 0 faiz!

Pashador'da bahar fırsatı! 24 ay 0 faiz!

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Pashador

Mutlu, Mes Turkuaz ve Bauman İnşaat ortaklığıyla Bayrampaşa’da yapımına başlanarak haziran 2015’te teslim edilmesi planlanan Pashador projesi, yatırımcılar ve daire sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor.



İstanbul’un yükselen değeri Bayrampaşa’da, Mutlu, Mes Turkuaz ve Bauman İnşaat’ın hayata geçirdiği  Pashador  projesinde daire sahibi olmak isteyenlere, yüzde 10’u peşin olmak üzere 24 aya kadar sıfır faiz seçenekleri sunuyor.


Bayrampaşa’nın Çehresini Değiştiren Pashador Projesi ile İstanbul Ayaklarınızın Altında


Pashador projesi sayesinde çehresi değişen Bayrampaşa, İstanbullu’lar için yeni bir merkez olmaya aday bir ilçe olarak ön plana çıkıyor. Eski Edirne asfaltı üzerinde Bereç mevkiinde yer alan Pashador projesi, E-5 karayolu ile bağlantı halinde, havaalanına çok yakın mesafede ve metroyla iç içe oluşuyla şehrin merkezinde bir yaşam olanağı sunuyor. Aynı zamanda Pashador, bir tarafında Marmara Denizi’ne doğru uzanan altın boynuz Haliç, diğer tarafında ise İstanbul’un eşsiz güzelliklerinden biri olan Adalar manzarasını ayaklarınızın altına seriyor.


Pashador Bayrampaşa’da Lüks Bir Yaşam Sunuyor


Toplam 70 bin m2’lik inşaat alanında 10 bin m2’lik yeşil alanı bulunan ve 14 katlı 190 adet daireden oluşan Pashador projesinde, spor alanlarından çarşıya, kafeteryalardan dinlenme alanlarına, açık ve kapalı geniş otoparklardan Türk hamamı ve yüzme havuzlarına kadar uzanan zengin yaşam olanakları sizleri bekliyor. Bölge standartlarının çok üzerinde bir kaliteye sahip, 1+1’den 4+1’e  kadar daire alternatifleri sunan Pashador projesi, özellikle ferah ve geniş konut arayışı içinde olanlar için ideal bir seçim olarak ön plana çıkıyor. 



projeye sor



Geri Dön