29 / 03 / 2024

Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye'de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı

Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye'de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, büyüme rakamlarını ele aldı. Altınsaç, ekonomide ne zaman rahatlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…



Bloomberg HT’ye konuşan Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, henüz yeni açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin konuştu.

Açıklanan rakamlara göre; yılın birinci çeyreğinde % 6.5 ve yılın hepsi için % 3 büyüme tahmin verilerinin var olduğunu açıklarken, temmuzda beklenen asgari ücret artırımı olduğu takdirde yılın üçüncü çeyreğinde tüketim talebi olacağını ve ekonomiyi güzel yönde etkileyeceğini söyledi.

 Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön