20 / 04 / 2024

Pearl of İstanbul Kumburgaz satılık!

Pearl of İstanbul Kumburgaz satılık!

Firma: Hema İnşaat

Proje: Pearl of İstanbul

Yıkım işlemleri ve hafriyat çalışmalarına bu yılın son çeyreğinde başlanacak olan Pearl of İstanbul Kumburgaz satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...



Konut alanı 52 bin 666 metrekare olarak belirlenen Pearl of İstanbul Kumburgaz satılık daire hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


11 blok halinde hayata geçirilen Pearl of İstanbul Konutları'nın arsa alanı 62 bin metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan bloklar  23,24 ve 25 katlı olarak tasarlandı. 


Pearl of İstanbul Kumburgaz satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, 52 bin 666 metrekare konut alanına sahip. 


1,800 adet dairenin yer aldığı Kumburgaz Pearl of İstanbul'da yer alan konutların teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Proje,  Hema İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece ilçesine bağlı Kumburgaz bölgesinde hayata geçirilen Pearl of İstanbul Residence, 3 parselden oluşuyor. 


Yıkım işlemleri ve hafriyat çalışmalarına bu yılın son çeyreğinde başlanacak olan Pearl of İstanbul Kumburgaz satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Pearl of İstanbul Kumburgaz telefon: 0212 285 22 40

Web: www.hattat.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön