29 / 03 / 2024

Pega Kartal'dan Maldivler tatili!

Pega Kartal'dan Maldivler tatili!

EgeYapı Group ' un Batışehir ve Pega Kartal projelerinden ev sahibi olan yatırımcılar için geçerli olan Sevgililer Günü'ne özel kampanyası 21 Şubat'a kadar devam ediyor...



EgeYapı Group, İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı Bağcılar'da yükselen dev projesi Batışehir ve İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal'dan konut sahibi olan yatırımcılarını Malpler'e gönderiyor. EgeYapı Group'un Batışehir ve Pega Kartal projelerinden ev sahibi olan yatırımcılar için geçerli olan Sevgililer Günü'ne özel kampanyası 21 Şubat'a kadar devam ediyor. 


EgeYapı Group, İstanbul Bağcılar'da inşa edilen "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi ve İstanbul Anadolu Yakası'nın iş ve yaşam merkezi Kartal'da inşa ettiği Pega Kartal Projesi'nde 21 Şubat tarihine kadar ev sahibi olan yatırımcılar, Sevgililer Günü'ne özel kampanya ile Malpler'de iki kişilik tatil yapma şansını yakalıyor. Batışehir ve Pega Kartal Projeleri, "Sevgililer Günü Kampanyası" ile herkesi projelerden ev sahibi olmaya davet ediyor. 

Sevgililer Günü'ne özel bu kampanya ile sevdiklerinizle birlikte güzel bir yaşam sürdüreceğiniz ev hayallerinizin gerçek olmasının keyfini Malpler'de yaşayacaksınız. 


Tünaydın Gazetesi 


Geri Dön