25 / 04 / 2024

EgeYapı Group projeleri

EgeYapı Group projeleri

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group kentsel dönüşümü Yenisahra'ya tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün deneyimli oyuncularından EgeYapı Group; kentsel dönüşüm bölgelerinden biri olan Yenisahra’da ikamet eden arsa sahiplerini ve yakınlarını gerçekleştirdiği iftar davetinde bir araya getirdi.

Egeyapı Group Yenisahra'da kentsel dönüşüm yapacak!

Egeyapı Group, Yenisahra'da büyük bir dönüşüme imza atacak. Bölgede, şimdiye kadar 40 dönümlük ada ile uzlaşmaya varan firma, 100 dönümlük bir alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirmeyi hedefliyor.

EgeYapı Group'tan 600 milyonluk proje!

Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir ile Kartal'da hayata geçirdiği Pega Kartal ve İz Park projelerini devam ettiren grup, 2015'te Yedikule, Kağıthane ve Beylerbeyi'nde konut ağırlıklı projelerine başlayacak.

Pega Kartal'dan Maldivler tatili!

EgeYapı Group ' un Batışehir ve Pega Kartal projelerinden ev sahibi olan yatırımcılar için geçerli olan Sevgililer Günü'ne özel kampanyası 21 Şubat'a kadar devam ediyor...

EgeYapı Group’a “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” Ödülü verildi!

EgeYapı Group, uluslararası alanda aldığı “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye’den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon!

Büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon bilgisine göre İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektörü ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı seçim sonrası gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte İnanç Kabadayı'nın seçim görüşü...

Ege Yapı ve Casper yeni projeler hayata geçirecek!

EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper İstanbul Çekmeköy'de yeni bir konut projesi hayata geçiriyor. Ortaklar, müstakil villa ve bahçeli daireler için 310 milyon lira yatırım yapacak.

EgeYapı Group projeleri Haberi

EgeYapı Group projeleri

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.


EGE YAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye'nin üzerinde büyük oyun oynandığını belirterek, "Bu oyunu bozacak olanlar da bizleriz. Tüm farklılıkları bir kenara koyarak, hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeliyiz" dedi. Bu zor günlerde 2023 vizyonunun daha da büyük önem taşıdığının altını çizen Kabadayı, "Bu hedeflere ulaşabilmek için özel sektör olarak katkı sağlayamaya çalışıyoruz. 3 yıllık projeksiyonda toplam 8 yeııi projeyi hayata geçireceğiz. Bunlardan üçünün inşaatına başladık. Bu projelerin toplam yatırım değeri yaklaşık 2.5 milyar TL" diye konuştu. 


155 MİLYARLIK KONUT KREDİSİ 

2016'nın zor bir yıl olduğunu aktaran Kabadayı, inşaat sektörünün yine lokomotif görevi üstlendiğine dikkat çekti. Kabadayı, "İnşaat harcamaları ilk 9 ayda yüzde 46 artışla...