29 / 03 / 2024

Pegasus,Bahreyn'e ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

 Pegasus,Bahreyn'e ilk uçuşunu gerçekleştirdi!

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Pegasus'un, biletleri 70.99 avrodan satışa sunulan Bahreyn seferleriyle misafirler, salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı'na uçabilecek.




Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Pegasus'un, biletleri 70.99 avrodan satışa sunulan Bahreyn seferleriyle misafirler, salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bahreyn Uluslararası Havaalanı'na saat 22.15'te, Bahreyn'den İstanbul'a ise çarşamba, cuma ve pazar günleri 03.05'te uçabilecek.


Ayrıca, Pegasus yolcularını Bahreyn'e, yurt içinde Adana, İzmir, Bodrum, Antalya, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Elazığ, Hatay, Trabzon ve Van olmak üzere 11 noktadan, yurt dışında ise Amsterdam, Stockholm, Atina, Barselona, Milan, Bologna, Basel, Budapeşte, Köln, Kopenhag, Brüksel, Moskova, Donetsk, Düsseldorf, St. Etienne-Lyon, Kuzey Kıbrıs-Ercan, Roma, Frankfurt, Cenevre, Hamburg, Madrid, Marsilya, Münih, Paris, Bükreş, Prag, Priştine, Saraybosna, Üsküp, Londra, Stuttgart, Berlin, Tiran, Tel Aviv, Viyana ve Zürih olmak üzere 36, toplamda 47 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.


Milat 



Geri Dön