25 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu´nun Salihli mağazası yenilendi

Pehlivanoğlu´nun Salihli mağazası yenilendi

 Pehlivanoğlu Marketler Topluluğu'nun Salihli'deki 2 numaralı mağazası, modernize edilerek hizmete girdi



Pehlivanoğlu Marketler Topluluğu Ege Bölge Müfettişi Erkan Atabey, "Büyümeye bağlı revizyonlar ve modernizasyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

Ege Bölgesi'nde 103 mağaza ile hizmet veren Pehlivanoğlu Marketler Topluluğu'nun Salihli'deki 2 numaralı mağazası, modernize edilerek hizmete girdi. Atatürk Caddesi Cumhuriyet Mahallesi No:179 adresinde 350 metrekarelik bir alanda hizmet veren Pehlivanoğlu 2'nin açılış törenine Salihlililer büyük ilgi gösterdi. Modernize edilen mağazanın açılış töreni dolayısıyla çok sayıda üründe bugüne özel indirim gerçekleştirildi, alışveriş yapan vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtıldı.

6 BİN FARKLI ÜRÜN
Açılış töreninde konuşan Pehlivanoğlu Marketler Topluluğu Ege Bölge Müfettişi Erkan Atabey, "Pehlivanoğlu Marketler Topluluğu büyümeye bağlı olarak revizyon ve modernizasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Salihli'deki 2 numaralı mağazamız en eski ve tadilat yapılmayan mağazalarımızdan birisiydi. Şimdi bu şubemiz 350 metrekarelik bir alanda daha modern bir anlayışla Salihlililerin hizmetinde olacaktır" dedi.

2 numaralı mağazada 6 bin farklı ürün çeşidi bulunduğunu belirten Atabey şunları söyledi: "Pehlivanoğlu Marketler Topluluğu'nun 2010 yılı için önemli hedefleri var. Ekonomik canlanmanın da başladığı bu dönemde yeni şubelerimizle müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz."

Konuşmanın ardından Pehlivanoğlu 2 nolu mağazanın açılışı şube yöneticileri ve vatandaşlarla birlikte gerçekleştirildi.
YeniAsır/Emre Saçlı


Geri Dön