26 / 04 / 2024

Pekcan Havuz, Fluidra ile işbirliği yapacak!

Pekcan Havuz, Fluidra ile işbirliği yapacak!

Pekcan Havuz Kurucusu Alp Pekcan, havuz sektörünün dünyaca ünlü markası Fluidra Group'un Barcelona'daki üretim tesisleri ve mağazasını ziyaret etti. Pekcan havuz ekipmanları hakkında bilgi aldığını söyledi.




Pekcan Havuz Kurucusu Alp Pekcan, havuz sektörünün dünyaca ünlü markası Fluidra Group'un Barcelona'daki üretim tesisleri ve mağazasını ziyaret etti. 2015 yılına özel teknolojik yenilikleri yerinde inceleyen Pekcan,ziyaret kapsamında yeni filtre, aydınlatma ve paslanmaz havuz ekipmanları hakkında bilgi aldığını söyledi. Pekcan Havuz Kurucusu Alp Pekcan, mağazada uygulama örneklerini inceleyerek en yeni ürünleri Türkiye'de uygulama kararı aldıklarını söyledi. 2015 yılında Fluidra Türkiye'nin Astralpool, Cepex ve CTX markalarının Ege Bölgesi'ndeki satış, uygulama ve servis merkezi olacakları bilgisini veren Alp Pekcan, "Astralpool firmasının Ege Bölgesi'ndeki satış işleriyle birlikte bölgedeki etkinliğimizi artıracağız. Yüzme havuzu, SPA, biyolojik havuz ve gölet sistemleri de, stoklarımızda hazır durumda" diye konuştu. 

Pekcan, deneyimli kadroyla birlikte yeni yılda müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı hizmete devam edeceklerini dile getirdi.




Yeni Asır


Geri Dön