27 / 04 / 2024

Pekdemir İnşaat'ın yeni projesi Mart'ta görücüye çıkıyor!

Pekdemir İnşaat'ın yeni projesi Mart'ta görücüye çıkıyor!

Firma: Pekdemir İnşaat

69 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan, Kocaeli merkezli Pekdemir İnşaat, iş dünyasındaki başarısını 70’inci yılında yapımını gerçekleştireceği dev bir konut projesi ile taçlandırmaya hazırlanıyor




Pekdemir’in yüksek kalite ve hizmet standartlarına uygun inşa edilecek projede konut fiyatları, çok ekonomik lansman fiyatlarıyla satışa sunulacak. Pekdemir’in “70. Yıl Gurur Projesi” olarak tanımladığı projede böylece, yüksek kaliteyi ve Pekdemir güvencesini, son derece ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı doğacak". Pekdemir İnşaat'ın Başiskele’deki toplam 936 konutluk yeni projesi, konut alıcılarına olduğu kadar kente yeni bir ekonomik değer kazandırmış olacak.



70. Yıl Gurur Projesi”nin lansmanı Mart ayında.

Mart ayında lansmanı yapılacak proje hakkında bilgi vermek üzere İzmit’teki şirket merkezinde düzenlenen

toplantıda konuşan  Pekdemir İnşaat  Genel Müdürü Mert Pekdemir, Başiskele projesinin, bölgenin en büyük markalı konut projesi olacağını vurgulayarak, “Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan ve kesintisiz olarak 69 yıldır faaliyette bulunan şirketimiz için bu proje 70’inci yılımızın gurur projesi olacak” dedi.


Pekdemir’in Kocaeli halkı başta olmak üzere bölge halkı tarafından yakından bilinen ve tanınan bir marka

olduğuna dikkat çeken Pekdemir, şöyle konuştu:


“69 yıllık tarihimizde Kocaeli başta olmak üzere, aralarında İstanbul, Eskişehir, Bursa,  Bilecik ve Konya’nın da bulunduğu pek çok kentte önemli projelere imza attık. Tüm projelerimizde müşteri memnuniyetine odaklandık ve kalitemizden ödün vermedik. Yaptığımız bağımsız araştırmaların da gösterdiği üzere, Pekdemir markası bölgemiz insanı için kalite ve güvenin ifadesi olarak kabul ediliyor. Biz şimdi Pekdemir kalitesini, son derece ekonomik fiyatlarla geniş kitlelere yayacak, Pekdemir güvencesiyle bine yakın aileyi konut sahibi yapacağız. Bu bizler için paha biçilemez gurur ve mutluluk vesilesidir.”


Pekdemir İnşaat ın yeni projesi Mart ta görücüye çıkıyor!


Çok ekonomik lansman fiyatlarıyla, sadece oturmak amaçlı değil yatırım amaçlı konut satın almak isteyenlere de

önemli fırsat sunacaklarını ifade eden Pekdemir, tamamı dört kattan oluşacak sitenin, yüzde 75 yeşil alanı, estetik mimari yapısı, geniş rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, sosyal donatılarıyla gerçek bir yaşam alanı haline

geleceğinin altını çizdi. “Başiskele projesinin, bölge halkının ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak tasarlanmış bir proje” olduğunu vurgulayan Mert Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Başiskele projesi tasarlanmadan önce yapılan anket çalışmalarıyla bölge halkının nasıl bir konutta oturmak istedikleri, oturacakları konutun kaç katlı olmasını istedikleri, lokasyon tercihleri, konut büyüklüğü ve oda sayısı tercihleri, sosyal donatı beklentileri, satın alma gücü, aidat tutarının ne kadar olmasını istedikleri, site yönetimi konusundaki yaklaşımları vb. tek tek belirlendi. Dolayısıyla Başiskele projesi, halka sormadan masa başında üretilen bir proje değil, bilimsel çalışmalarla halkın nabzını tutan, halkın ihtiyaç ve beklentilerine en uygun proje olarak şekillendi. Projenin tüm alt unsurları da bu beklentiler dikkate alınarak hazırlandı.”


Mert Pekdemir, satış fiyatını bölge halkının beklentileri doğrultusunda belirlemelerinin yanı sıra aylık aidatların

da aynı beklentiler dikkate alınarak olabildiğince düşük tutulacağını ifade etti. Pekdemir, “Başiskele projesi; Pekdemir kalite ve güvencesi, düşük lansman fiyatı, aidatı yükseltmeyen ama yaşam kalitesini artıran yönetim anlayışıyla,

yaşayanlara güvenli, kaliteli, ekonomik bir yaşam alanı oluştururken, özellikle lansman döneminde konut satın alacak yatırımcılar için yatırım değeri yüksek bir proje olacak” dedi.


Mart ayında lansmanı yapılıp inşasına başlanacak projede, 2+1, 3+1, 4+1’lerden oluşan altı farklı tipte daire bulunuyor. Başiskele projesi, 2015 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Projenin adı, görselleri, kesin satış fiyatları, sunulacak ödeme seçenekleri gibi bilgiler mart ayındaki lansmanda basın ve kamuoyuyla paylaşılacak.


İnternet tabanlı “Pekdemir Güvence Sistemi”nin Türkiye’de benzeri yok

Pekdemir İnşaat güvencesiyle inşa edilen konutlarda satış sonrası hizmetler de dahil olmak üzere her ev sahibi


Pekdemir Kalite Güvence Sisteminin şemsiyesi altına giriyor.

Yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, tapu ve iskan işlemlerinde tam hizmet, gerçek anahtar teslimi,

site yönetim ve işletim sistemi, teslim sonrası sitedeki tüm sistemlerin ve altyapının devreye alınması, Pekdemir Hizmet Standartlarıyla sunuluyor ve güvence altına alınıyor.


Pekdemir Güvence Sistemi adı verilen internet tabanlı Müşteri İstek ve Şikayet Takip Sistemi ise kendi alanında Türkiye’de bir ilki ifade ediyor. Satış sonrasında her türlü istek ve şikayetin elektronik ortamda iletilip takibinin yapılabileceği, müşteri talebine geri dönüşün belirli zaman süreleriyle standarda bağlandığı ve Türkiye’de ilk kez Pekdemir tarafından hayata geçirilen sistem, Başiskele projesinden konut satın alacaklar için önemli bir hizmet güvencesi olacak.


http://www.pekdemirinsaat.com.tr


Geri Dön