16 / 04 / 2024

pekdemir inşaat başiskele projesi

pekdemir inşaat başiskele projesi

69 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden olan, Kocaeli merkezli Pekdemir İnşaat, iş dünyasındaki başarısını 70’inci yılında yapımını gerçekleştireceği dev bir konut projesi ile taçlandırmaya hazırlanıyor

Pekdemir İnşaat, 70'inci yaşına İzmit'te 936 konutla giriyor!

Pekdemir İnşaat, İzmit'te hayata geçireceği 936 konutluk Baş iskele projesinin metrekaresini lansmana özel 1000 TL'nin altında satacak...

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

pekdemir inşaat başiskele projesi Haberi

pekdemir inşaat başiskele projesi


Pekdemir’in yüksek kalite ve hizmet standartlarına uygun inşa edilecek projede konut fiyatları, çok ekonomik lansman fiyatlarıyla satışa sunulacak. Pekdemir’in “70. Yıl Gurur Projesi” olarak tanımladığı projede böylece, yüksek kaliteyi ve Pekdemir güvencesini, son derece ekonomik fiyatlarla satın alma imkanı doğacak". Pekdemir İnşaat'ın Başiskele’deki toplam 936 konutluk yeni projesi, konut alıcılarına olduğu kadar kente yeni bir ekonomik değer kazandırmış olacak.



70. Yıl Gurur Projesi”nin lansmanı Mart ayında.

Mart ayında lansmanı yapılacak proje hakkında bilgi vermek üzere İzmit’teki şirket merkezinde düzenlenen

toplantıda konuşan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Başiskele projesinin, bölgenin en büyük markalı konut projesi olacağını vurgulayarak, “Türkiye’nin en köklü inşaat şirketleri arasında yer alan ve kesintisiz olarak 69 yıldır faaliyette bulunan şirketimiz için bu proje 70’inci yılımızın gurur projesi olacak” dedi.


Pekdemir’in...