29 / 03 / 2024

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.



Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından 3 bin metrekare yeşil alan üzerinde inşa edilecek yeni kreşin yapımına. başladı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi'nde bulunan eski Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yeni eklenecek yapılarla kreş olarak hizmet vereceğini kaydetti.

Antalya Muratpaşa da 6 ncı kreşin inşaatı başladı!

CNN Türk'te yer alan habere göre; kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim kurs merkezleri, gençleri üniversite sınavlarına hazırlayan merkezleri ve mesleki eğitim, hobi, sanat kurslarıyla ilçenin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Muratpaşa Belediyesi, 6'ncı kreşinin inşaatına Şirinyalı Mahallesi'nde start verdi. 

Antalya Muratpaşa da 6 ncı kreşin inşaatı başladı!

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin Çağlayan, Dutlubahçe, Konuksever, Ermenek ve Bayındır-Soğuksu mahallelerinde bulunan kreşler sonrasında yeni kreşin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Şirinyalı Mahallesi'ndeki eski yerine yapıldığını belirtti. Başkan Uysal, yeni kreşin 3 bin metrekare yeşil alana sahip olacağını açıkladı.

Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacağını ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreşe sahip olacaklarını kaydeden Başkan Uysal, kreşte idari ve teknik birimlerin yanı sıra 3, 4, 5 yaş sınıf ve uyku odaları, revir, pedagog ve veli görüşme alanı, rehberlik birimi, oyun odası, çok amaçlı salon, yemekhane, açık oyun alanı bulunacağını kaydetti. 


Geri Dön