26 / 04 / 2024

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya'daki binasını 2.5 milyon Euro'ya satacak!

Peker GYO Almanya Hagen'deki binasının 2 milyon 500 bin Euro bedelden satılması için protokol imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satışı hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO'nun Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 2 milyon 500 bin Euro bedelden gerçekleştirilmesi için mutabakat sağlandı ve alım-satım protokolü imzalandı. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde tamamlanması ve akabinde satış işleminin gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
07.09.2020 tarihli KAP açıklamamızda Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binamız için potansiyel bir alıcıdan 2.500.000 Euro teklif alındığı duyurulmuştu. Söz konusu alıcı ile satışın 2.600.000 Euro bedelden gerçekleştirilmesi için mutabakat sağlanmış ve alım-satım protokolü imzalanmıştır. Binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde bitirilmesi ve akabinde satış işleminin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Geri Dön