24 / 04 / 2024

Peker GYO Almanya'daki binasını satıyor!

Peker GYO Almanya'daki binasını satıyor!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binasının satışı tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde gerçekleştirilecek. 



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satışı hakkında açıklama yaptı. 

Peker GYO'nun 7 Eylül 2020 tarihli KAP açıklamasında Almanya'nın Hagen kentinde yer alan bina için potansiyel bir alıcıdan 2 milyon 500 bin Euro teklif alındığı duyurulmuştu. 10 Eylül 2020 tarihinde ise; söz konusu alıcı ile satışın 2 milyon 600 bin Euro bedelden gerçekleştirilmesi için mutabakat sağlanmış ve alım-satım protokolü imzalandığı ve binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde bitirilmesi ve akabinde satış işleminin gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmişti.

Söz konusu satış işlemi tadilat işlemleri henüz tamamlanmadığından gerçekleşmemiş olup, tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde satış işlemi gerçekleştirilecek.

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
07.09.2020 tarihli KAP açıklamamızda Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binamız için potansiyel bir alıcıdan 2.500.000 Euro teklif alındığı duyurulmuştu. 10.09.2020 tarihinde ise; söz konusu alıcı ile satışın 2.600.000 Euro bedelden gerçekleştirilmesi için mutabakat sağlanmış ve alım-satım protokolü imzalandığı ve binanın kalan tadilat işlemlerinin en geç önümüzdeki üç ay içinde bitirilmesi ve akabinde satış işleminin gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmişti.

Söz konusu satış işlemi tadilat işlemleri henüz tamamlanmadığından gerçekleşmemiş olup, tadilat işlemlerinin tamamlanması akabinde satış işlemi gerçekleştirilecektir.

Kamu oyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,


Geri Dön