24 / 04 / 2024

Peker GYO ile Peker Proje resmen birleşti!

Peker GYO ile Peker Proje resmen birleşti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşti.



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bireysel finansal rapor düzenleneceği hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO'nun yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşti. Birleşme işlemi 8 Mart 2019 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi.
 
Bu birleşme ile Peker GYO'nun bağlı ortaklığı kalmamış olup, 31 Mart 2019 ve sonraki dönemler itibariyle sadece bireysel finansal rapor düzenlecek.

Peker GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz, %100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'yi kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşmiştir. Birleşme işlemi 8 Mart 2019 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir. 
 
Bu birleşme ile şirketimizin bağlı ortaklığı kalmamış olup, 31.03.2019 ve sonraki dönemler itibariyle sadece bireysel finansal rapor düzenlecektir.


Geri Dön