23 / 04 / 2024

Pekerler'den İzmir'e 2.2 milyarlık proje!

Pekerler'den İzmir'e 2.2 milyarlık proje!

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı'nın emlak Konut güvencesiyle İzmir Konak'ta inşa edeceği projesi başlıyor. İş Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Peker, “Merkezde erişilebilir bir yaşam ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen  İzmir Konak 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine en yüksek teklifi 726 milyon TL olarak Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı  vermişti. Firmaya 18 Ağustos 2017 Cuma günü yer teslimi yapıldı.


Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı Konak projesinin yaklaşık değeri 2 milyar 200 milyon TL. toplam arsa alanı 78 bin 558 metrekare olan proje Bayraklı ve Bornova’ya da yakın konumda, Halkapınar metro istasyonu ve Alsancak Garı’na yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat İş Ortaklığı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Peker, “Bu proje ferahlığı, yeşil alanları, aile yaşamını kolaylaştırıcı ve zenginleştirici, güvenli çevresi ve özel tesisleri ile İzmirliler’in özlediği ve merkezde eşi bulunmayan erişilebilir bir konut ve yaşam ortamı oluşturmayı hedefliyor” dedi. 


Pekerler den İzmir e 2.2 milyarlık proje!


Vatan


Geri Dön