25 / 04 / 2024

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.



1978 yılından bu yana dünya standartlarında hizmet sunan; yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi  “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.


40 ülkeden 1.250 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul”a katılan Peli Parke; fuarda Peliart çatısı altında topladığı inovatif ve AR-GE’ye dayalı yeni ürünlerini sergiledi. 


İlk kez Yapı Fuarı’nda sergilenen yeni koleksiyon renklerinin katılımcılara sunulduğu fuarda Peliart ürünleri de ilk kez katılımcılarla buluştu. Laminant kaplı ve akrilik levha, laminant tezgah ve dekoratif süpürgelik modelleri ile 2016’da yurtiçi ve yurtdışında yüksek piyasa paylarına ulaşmayı hedefleyen Peliart ürünleri fuarda ilgi odağı oldu.


5 yıl gibi kısa bir sürede sektörün en büyük oyuncularından biri olan Peli Parke ürünleri, tüm yan ürünleriyle Peliart tarafından asiste edilecek ve Peliart ürün koleksiyonu ile üretime hız kazandırılmaya devam edilecektir.



Geri Dön