23 / 04 / 2024

İstanbul Yapı Fuarı 2016

İstanbul Yapı Fuarı 2016

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110 bin 430 ziyaretçiyle buluşturdu.

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda ürünlerini sergiliyor!

Hekim Holding bünyesinde bulunan Hebo Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı.Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket, özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos'a ertelendi!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020 Fuarı’nın tarihi koronavirüs nedeniyle 24 Ağustos tarihine ertelendi...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18 Nisan’da kapılarını açıyor!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor…

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da kapılarını açıyor!

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında kapılarını açıyor. 42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında kapılarını açıyor...

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran'da düzenlenecek! 

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

42. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 5 gün boyunca 5 farklı temada gündem buluşmalarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca yerinde deneyim ve öğrenimle de fuarı renklendirecek etkinlikler gerçekleştirilecek.

42.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da açılacak!

Bölgesinin en büyük, dünyanın ise konusunda en büyük beşinci fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’inci kez açılacak. 

Yapı Fuarı 41. yılında 85 bin 923 ziyaretçiyi ağırladı!

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u bu sene 85 bin 923 kişiyi ağırladı..

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

İstanbul Yapı Fuarı 2016 Haberi

İstanbul Yapı Fuarı 2016

Fuarın “İş Geliştirme Platformu”nun, “sektör için yeni pazarlar” yaratma hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği “Konuk Bölge Afrika” ve “Hedef Pazar İran” Projeleri sektörden büyük ilgi gördü. Fuarın diğer bir yeniliği olan ve büyük ilgiyle izlenen “Mimarlık ve Mimarlık Kültürü” etkinlikleri de yapı sektörü temsilcilerine bilgi akışı sağladı.


En son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, sektöre fayda sağlayan etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da sektörün zirvesi olan fuarda, fuarın en iyi tasarlanmış standlarına verilen “Altın Mıknatıs Ödülleri” de sahiplerini buldu.


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 39 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 10 – 14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş...