19 / 04 / 2024

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D



Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her sene binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortakları ile buluşturan Hyve Group, 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceği 43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul öncesi paydaşları ile canlı yayınlar gerçekleştiriyor.

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmalarında bu hafta Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet Demirer’i konuk ediyor.

30 Nisan, Perşembe günü saat 21:00'de, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul Instagram hesabı yapiturkeybuild üzerinden Zeynep Gülşen yönetiminde yapılacak canlı yayında “Oyunu Değiştiren Girişimci Ekosisteminden Çevik Dönüşüme Dair Dersler” başlığında değişim ve dönüşüm konuşulacak. 

Bu yıl 43’üncüsü gerçekleştirilecek Yapı Fuarı’nda, start-up’ları inşaat şirketleri ile buluşturacak Yapı Tech Garage projesinin geliştirici ortağı da olan Demet Demirer; start-up’ların yapı sektörüne getirdiği dinamizm, değişim ve dönüşümüne ilişkin bilgiler aktarılırken, teknolojinin yapı sektöründeki gelecek dönem konumu da konuşulacak.

Yapı Fuarı Turkeybuid İstanbul ekibi, yapı sektörünün nabzını tutuyor!


Geri Dön