26 / 04 / 2024

Pendik Oto World Asya iletişim! Bu yılın sonunda teslim!

Pendik Oto World Asya iletişim! Bu yılın sonunda teslim!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Pendik Oto World Asya iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Pendik Oto World Asya projesinde teslimlerin bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor...




Oto World Asya projesi  Has Şirketler Grubu  tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçiriliyor. Pendik  Oto World Asya  iletişim bilgilerinden önce Oto World Asya'nın detayları hakkında bilgi verelim.


22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor olan Oto World Asya Pendik projesi 170 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. Oto World Asya Pendik projesi 365 adet galeriden meydana geliyor.


Oto World Asya Pendik projesinde teslim tarihi bu yılın Aralık ayı olarak belirtiliyor. Pendik Oto World Asya iletişim için 0216 392 22 22 numaralı telefonu arayarak, projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.


Oto World Asya Pendik projesinde ödemeler firma bünyesinde vadeli olarak ya da banka kredisiyle taksitli olarak yapılıyor. Oto World Asya Pendik projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'nın karşısında yükseliyor.


Pendik Oto World Asya projesi içerisinde sigorta acenteleri, oto kuaförleri, trafik müşavirleri, bankalar, oto aksesuar dükkanları yer alıyor. 



Pendik Oto World Asya nerede?

Pendik Oto World Asya adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul



Pendik Oto World Asya iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/


projeye sor



Geri Dön