29 / 03 / 2024

Pendik Sahil Konakları basın toplantısı 24 Mart'ta!

Pendik Sahil Konakları basın toplantısı 24 Mart'ta!

Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı “Pendik Sahil Konakları” projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor.



Pendik’in kentsel dönüşüm alanı olması, metrekare fiyatlarının yüzde 33 artış göstermesi birçok gayrimenkul şirketinin ilgisini bu semte yönlendirdi. Bölgedeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen sektörün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı “Pendik Sahil Konakları” projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor.


Bulunduğu lokasyon özelliği sayesinde manzarası kapanmayacak projede her konağın penceresi denize, maviliğe, gökyüzüne ve huzura açılıyor. Hayatın kalbinde her yere yakın olan Pendik Sahil Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro’ya ve E-5’e 4 dakika, TEM’e 8 dakika, Pendik Marina’ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren’e ise 2 dakikalık mesafede yer alıyor.


Aileler düşünülerek tasarlanan projede, metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı daire tipi bulunuyor. Konak sahiplerinin 3 adalı deniz manzarası ile huzur dolu hayata yelken açacağı proje ve lansmana özel kampanyalarla ile ilgili tüm detayların paylaşılacağı basın lansmanına Evra Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu ve Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik ev sahipliği yapacak.




Ünlü televizyon spikeri Oylum Talu’nun sunacağı basın lansmanı  24 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Geri Dön