19 / 04 / 2024

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.



Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, inşaası devam eden ve tamamlanan projeyle ilgili çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

1- Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi

Pendik in dev projeleri tamamlanıyor!


Bölge Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Hayata geçirilen projenin yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.

2- Amine Hatun Camii

Pendik in dev projeleri tamamlanıyor!


Esenyalı’dan sonra Ahmet Yesevi Mahallesi’ne yapılan ve geçtiğimiz yıl açılışı dönemin  Başbakanı Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilen 5 bin kişi kapasiteli Amine Hatun Camii'de sona gelindi. Toplam 2 bin 770  metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede kapalı ibadethane, derslikler, kütüphane ve şadırvan bulunuyor.

3- Pendik Belediyesi Gençlik Kampı

Pendik in dev projeleri tamamlanıyor!


Yapımına 2018 yaz aylarında başlanılan Pendik Belediyesi Gençlik Kampı büyük ölçüde tamamlandı. Ücretsiz olarak hizmet veren gençlik kampına yoğun talep gösteriliyor. 2 bin 412 metrekare alan içerisine kurulan gençlik parkının inşaatı devam ediyor.

4- Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Pendik in dev projeleri tamamlanıyor!


Pendik Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde hayata geçirilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi en önemli projeler arasında yer alıyor. Proje kapsamında atölyeler, spor alanları, toplantı salonları, kafeler ve sergi alanları yer alıyor.

5-Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi 

Pendik in dev projeleri tamamlanıyor!


Pendik'in 5. büyük spor kompleksi olan  Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi 12 bin 109 metrekare alan içersinde inşa ediliyor. Kompleks içerisinde 2 adet havuz, fitness ve crossfit salonu, tekvando, güreş ve jimnastik salonları, İSMEK, kütüphane, bilim merkezi, aile çocuk eğitim merkezleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yer alıyor.


Geri Dön